Eines


- App toontastic (crea relats)

- Webs noves dels sites de google

- StoryJumper (relats per compartir)

- Novetats de Jimdo

 

toonstastic nova app per crear històries

Inspirar als nens a casa i a les aules per imaginar, inventar i explorar idees amb tecnologia 3D és l'objectiu amb el qual Google va presentar la seva nova aplicació, Toontastic 3D.

- "El mecanisme és senzill; consisteix a desplaçar els personatges per la pantalla, com en un teatre de titelles, però amb entorns interactius en 3D, amb dotzenes de personatges personalitzables i eines per dibuixar escenaris".

- A més aquesta eina inclou un "laboratori d'idees" amb històries creades utilitzant l'aplicació. "es feia servir en aules de tot el món"per la qual cosa s'ha pres com a base per als processos d'escriptura creativa de l'eina que pot ajudar els estudiants a crear els seus treballs ja que permet dur a terme des de ressenyes sobre llibres, fins a dissenys de presentacions. - A més, l'aplicació inclou plantilles que permeten desenvolupar projectes educatius de ciències i relats breus.

- busca potenciar la imaginació dels més petits "que poden arribar a ser els creatius del futur; com directors de cinema, dissenyadors o dibuixants de caricatures".

- L'aplicació ja està disponible per descarregar de forma gratuïta a telèfons, tablets i alguns Chromebooks seleccionats a través de Google Play Store i Apple App Store. Font: EFECom crear una web amb el nou google-sites


Webs de JIMDO, novetats